حدود ۲ سال پیش که می رفتم کلاس نانو استادمون می گفت توی لیمو و مخصوصا پوست اون یه سری
نانو مواد هست که باعث میشه تشنگی کمتر بشه
خلاصه این که توصیه می کنم برای تحمل تشنگی تو این تابستون داغ٬سحرا در آخرین مرحله یه لیمو
بخورید البته فقط به آبش اکتفا نکنید و یه کم (فقط یه کوچولو) تلخی پوستش را بچشید.
و اما نکته ی افطاری: نمی دونم اصل رنگینک کجاییه ولی حدس می زنم شیرازی باشه
اگه شما هم عادت دارید روزه تون را با خرما باز کنید٬ رنگینک فوق العاده خوش مزه ترش می کنه
این طوریه که٬ هسته ی خرما ها را می کشید و به جاش گردو میذارید. بعد یه کم آرد رو تفت می دید که
سرخ بشه البته مواظب باشید نسوزه ها! بعدشم یه کم روغن توش میریزید و هم می زنید و تا
داغه روی خرماها میریزید.
پ.ن: هرچند از آشپزی خیلی خوشم نمی یاد ولی گاهی دوست دارم بعضی چیزا رو هم یاد بگیرم و هم یاد بدم